Over ons.

Bij GIEBEL hebben wij ons gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van beluchtingsdrogers voor de watervrije beluchting van tandwiel- en smeeroliën, hydraulische drukvloeistoffen, brandstoffen en agressieve bedrijfs- en productiematerialen.

Wij bevoorraden de Europese markt vanuit ons hoofdkantoor in Bretzfeld, Duitsland, en breiden onze bedrijfsactiviteiten in toenemende mate internationaal uit.

Van een enkele bron.

Van ontwikkeling tot productie.

Wij werken voor en met onze klanten en hebben altijd een efficiënte oplossing in gedachten. Met behulp van moderne CAD-software maken wij snel 3D-modellen en prototypes op basis van de wensen van onze klanten. Met onze productie ter plaatse garanderen wij een flexibele en snelle productie en korte leveringstermijnen.

Geoptimaliseerde waardeketen.

Kwaliteitsmanagement.

De volledige waardeketen van de GIEBEL Adsorber® is op de locatie in Duitsland gebouwd op het fundament van kwaliteit en duurzaamheid. Ondertussen staat de naam GIEBEL voor kwaliteit Made in Germany, tot ver over de landsgrenzen. Wij bevestigen dit met ons kwaliteitsmanagementsysteem volgens DIN EN ISO 9001:2015.

Met onze deelname aan het wereldwijde GS1-systeem scheppen wij tevens optimale voorwaarden voor een soepel bedrijfs-, land- en brancheoverkoepelend gegevens- en goederenverkeer.

GIEBEL Certificaat DIN ISO 9001:2015
GIEBEL Certificaat EAN-GTIN

Onze waarden.

Hoge kwaliteitsnormen, een goede prijs-kwaliteitverhouding, een uitstekende klantenservice evenals innovatieve, toekomstgerichte producten en een eerlijke omgang met onze klanten – dat is belangrijk voor ons!

Consultatie

Persoonlijk, vriendelijk, professioneel.

Innovatie

Toekomstgerichte producten.

Integriteit

Eerlijkheid en betrouwbaarheid.

Excellence

Hoge productnormen.

Geschiedenis.